Ensitreffit – muutamia deitti vinkkejä

deittiSopivan tuntuisen deitti seuran löydyttyä, on tullut aika järjestää ensitreffit! Kurssin viimeisessä osassa käydään ensin läpi ensitreffeihin liittyviä yleisneuvoja, jonka jälkeen annetaan lopuksi vielä muutamia vinkkejä kummallekin sukupuolelle ensitapaamista varten.

Turvallisuus ennen kaikkea

Sovi ensimmäiset tapaamiset aina jonnekin julkiselle paikalle, ja tutustu uuteen nettituttavuuteesi turvallisessa ympäristössä. Netin yli kommunikointi on todella hyvä tapa tavata uusia ihmisiä, mutta on erittäin tärkeää tarkistaa, että internetin välityksellä annettu kuva vastaa todellisuutta myös oikeassa elämässä.ensi-treffit Oma suositukseni on tavata muutamia kertoja ennen asioiden intiimimmäksi viemistä, ja myöskään mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitetta, on turha mennä luovuttamaan ennen kuin se tuntuu järkevältä. Luota tunteeseesi, minkä saat uudesta tapaamastasi henkilöstä. Mikäli tuntuu siltä, että jotain on pielessä, niin yleensä se pitää paikkansa, joten parempi pelata varman päälle, kiittää kauniisti seurasta, ja lähteä takaisin koneelle etsimään parempaa deitti seuraa. Jos taas kaikki tuntuu olevan järjestyksessä, mikä on asian laita useimmiten, niin anna mennä vaan! Heittäydy täysillä uuteen suhteeseen!

Deitti profiilin kertaus

Voi olla hyväksi lukaista tulevan deitti kumppanisi profiili vielä kertaalleen läpi ennen treffejä, varsinkin jos deittailet useita ihmisiä samanaikaisesti. Pieni muistinvirkistys on aina hyväksi. Samalla voit saada profiilista hyviä ideoita keskustelujen aloituksiin ja aiheisiin, jos sinulla on sillä osa-alueella toivomisen varaa. Luonnollisuus ja spontaanius ovat treffeillä aina parempi vaihtoehto kuin etukäteen mietityn käsikirjoituksen seuraaminen, mutta ei hyvästä valmistautumisesta koskaan mitään haittaa ole.

deittiseuraa

Ensitreffien kesto

Monta kertaa se ensimmäinen deitti ei välttämättä ole juuri se mitä olet etsimässä. Joskus toivottu seuralainen voi löytyä jo ensitapaamisella, useimmiten toivotun partnerin löytäminen saattaa kuitenkin vaatia pidempää seikkailua deittailun moniulotteisessa maailmassa. Siitä syystä voi olla hyvä idea sopia ensimmäinen tapaaminen siten, että sen voi rajata suunnilleen tuntiin. Sanot vain etukäteen, että sinulla ei tämän enempää aikaa ole vapaana juuri nyt.

Tällä tavoin ei-toivotut treffit pystytään lopettamaan tyylikkäästi ilman, että kenellekään tulee paha mieli. Kyllä terve mies tai nainen kestää hymy kasvoilla tunnin verran mitä vaan.
Jos taas käy niin, että seuralainen osoittautuukin erinomaiseksi, niin pienellä luovuudella saat tämän tunnin aikarajan katoamaan jonnekin taka-alalle, ja voit jatkaa treffejäsi vaikka koko loppuelämän.

Vinkit ensitreffeille

ensitapaaminenEnsimmäinen tapaaminen saattaa jännittää olitpa sitten mies tai nainen, se on ihan normaalia ja todella yleistä. Tähän on koottu kummallekin sukupuolelle muutamia neuvoja, jotka auttavat alkuun pääsemisessä. Deittailu, niin kuin moni muukin asia elämässä, on taitolaji, jossa harjoitus tekee mestarin. Älä siis odottele turhia, vaan marssi rohkeasti rinta tai rinnat rottingilla kohti uusia deitti seikkailuja!

Muutama vinkki miehelle:

Ole herrasmies

Hoida käytännön järjestelyt itse, mitäpä sitten ensitreffeillä aiottekaan tehdä; osta liput etukäteen, tilaa kukkia tai suorita ravintolavaraus. Modernikin nainen arvostaa pieniä eleitä, kuten oven avaamista hänelle, takin auttamista päältä/päälle ja niin edelleen, joten tällä tavoin toimimalla annat itsestäsi hyvän kuvan. Lisäksi, vaikka tasa-arvon aikaa eletään, niin omasta mielestäni mies on se joka hoitaa laskun ensi treffeillä. Laadusta tinkimättä voit viedä seuralaisesi syömään todella tasokkaaseen ravintolaan hyvinkin edullisesti, jos seuraat kaupunkisi parhaiden ravintoloiden promootioita.rakkauden väri Ensitreffien järjestäminen on luonnollisesti aina tapauskohtaista. Ehdotat sellaista deitti ohjelmaa, mikä tuntuu sinusta parhaimmalta. Tässä vaiheessa tiedät jo varmasti jotain teidän yhteisistä kiinnostuksenkohteistanne, joten kehitä jotain vaikka niiden perusteella. Käytä luovuuttasi.

Huomaavaisuus ja ystävällisyys

mitä lahjaksi tyttöystävälleTule tapaamiseen ajoissa, tämä on tärkeä asia kaikissa sovituissa tapaamisissa, mutta ensitreffeillä vielä tärkeämpi. Jos näyttää siltä, että syystä tai toisesta olet todennäköisesti myöhässä, niin soita ja ilmoita asiasta. Vastaavasti, jos nainen on myöhässä, älä suutu. Se ei tarkoita sitä, että nainen tekisi tämän ilkeyttään.  Nainen on parasta mitä tällä planeetallamme on, mutta usein myöhässä, joten osoita kärsivällisyyttä kohtuuden rajoissa.

Itseluottamus

Hyvä ja terve itseluottamus on monen naisen eniten arvostama piirre miehessä. Se menee ohi ulkonäköseikoista viimeistään ensimmäisen yhdessä vietetyn päivän jälkeen. Hyvä itseluottamus ei tarkoita röyhkeyttä. Tämä on hyvä ymmärtää. Pyri olemaan rento ja sitä kautta lähetä signaalia, että olet tilanteen ja itsesi herra, homma hallussa, ja niin edelleen. Tässäkin harjoitus auttaa kehittymään.

Rehellisyys

Sinun ei tarvitse kertoa kaikkea itsestäsi ensimmäisillä treffeillä, eikä pidäkään. Pysy kuitenkin totuudessa siinä mitä itsestäsi kerrot, äläkä sepitä satuja, jotka eivät vastaa todellisuutta. Mikään valheelle perustuva ei tule kestämään.

Kuuntele häntä

Ole aidosti kiinnostunut siitä, mistä deitti seurasi haluaa puhua. Kuuntele mitä hänellä on sanottavaa, ja anna rakentavaa palautetta. Pidä keskustelua yllä, ja kysele häneltä vaikka jotain niistä asioista, jotka hän on ilmoittanut kiinnostuksen kohteiksi profiilissaan. Tällä tavoin osoitat sen, että hän on sinulle tärkeä, ja olet aidosti kiinnostunut hänestä.

Muutama vinkki naiselle:unelma treffit

Ole oma itsesi

Voita mies omaksesi olemalla rehellinen ja teeskentelemätön oma itsesi. Mies arvostaa sitä, jos olet laittautunut kauniiksi ja pukeutunut hyvin, mutta eniten häntä kiinnostaa se, kuka sinä todella olet.

Älä puhu ex-partnereistasi

Varmin tapa pilata ensitreffit on alkaa kertomaan uudelle deitti ystävällesi edellisistä ihmissuhteistasi. Ne eivät todellakaan häntä kiinnosta. Nyt on nyt, ja menneet ovat menneitä. Jos olet vielä emotionaalisesti kiinni vanhassa epäonnistuneessa suhteessasi, niin nyt on erinomainen tilaisuus päästää siitä vihdoin irti.

Älä kerro koko elämäntarinaasi

Jätä aina vähän mysteeriä leijumaan ilmaan, sillä tavoin pidät miehen mielenkiintoa yllä. Tuo itseäsi esiin vähän kerrallaan tutustuessanne paremmin.

Keskity deitti seuralaiseesi

Älä flirttaile muiden miesten kanssa, kun olet treffeillä. Mies todennäköisesti huomaa sen vaikkei mitään sanoisikaan. Uskollisuus on useimpien miesten eniten arvostamia piirteitä naisessa. Pidä siis silmät tiukasti kiinni tämänhetkisessä kohteessa.

Luota vaistoosi

Jos huomaat, että tämä mies ei ole se, jonka kanssa haluat seurustelua jatkaa, niin tee se selväksi mahdollisimman nopeasti. Kerrot sen vaikka treffien päätteeksi, tai jos se ei tunnu korrektilta siinä tilanteessa, niin ilmoita asiasta mahdollisimman pian parhaaksi näkemälläsi tavalla. Vastaavasti älä jää roikkumaan mieheen, joka tekee selväksi, että tämä juttu nyt ei vaan toimi.

Tämä on tärkeää sen takia, että voitte sitten molemmat siirtyä eteenpäin etsimään uutta ja itsellenne parempaa deitti seuraa.
SEURANHAKU

Pin It on Pinterest

Shares
Share This