Nettideittailu – mitä se on?

nettideittailuNettideittailu on suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin, uusi deittipalsta ilmestyy melkein joka päivä, joten olet jo ehkä itsekin käynyt vilkaisemassa muutamaa deittisivustoa, mutta et ole vielä ihan varma ovatko ne sinua varten. Ehkäpä internetin deittipalvelut vaikuttavat juuri oikealta ratkaisulta sinulle, mutta haluaisit ensin tietää vähän enemmän siitä miten ne käytännössä toimivat? Tämän kurssin käytyäsi sinulla on asiasta paremmat tiedot kuin useammalla toisella seuranhakijalla. Nettideittailusta on kysymys silloin, kun kaksi henkilöä tutustuu toisiinsa internetin välityksellä tarkoituksenaan kehittää romanttinen suhde. Seuraa voidaan olla hakemassa joko tositarkoituksella, toisin sanoen tavoitteena on löytää vakituinen elämänkumppani, tai sitten ollaan etsimässä uusia tuttavuuksia seikkailumielessä. Oletko tiennyt, että on monenlaisia deittipalveluja, jotka ovat erikoistuneet täyttämään erityyppisiä tarpeita ja toiveita. Yhdestä paikasta on parempi etsiä aviopuolisoa, toisesta taas lähinnä seksiseuraa. Sen takia on hyvä ensimmäiseksi selkeästi päättää se, minkä tyyppistä deittailu seuraa on hakemassa, niin sopiva kumppani löytyy tehokkaammin, ja vältytään turhilta väärinkäsityksiltä.

Miten aloittaa nettideittaileminenMiten deittipalvelut toimivat

Rekisteröitymis-prosessi on useimmissa seuranhaku palveluissa hyvin samantapainen. Liityttäessä annetaan perustietoja kuten ikä, sukupuoli, kiinnostuksen kohteet, sijainti ja sivustosta riippuen jotain muita vastaavia tietoja. Lisäksi annat vastaavat tiedot unelmiesi kumppanista, eli kerrot mitä olet etsimässä. Näitä tietoja käytetään apuna, kun sinulle etsitään täydellinen kumppani palvelun käyttäjistä.

Onko deittipalvelujen käyttö maksullista?

kokemuksia nettideittailusta Lähes kaikissa nettitreffi palveluissa on sekä ilmainen perusversio tutustumista varten, että maksullinen versio, mikä aktivoi palvelun lisäominaisuudet. Tämän kurssin kahdessa esimerkkisivustossa on molemmissa ilmaisversio, joten rekisteröityminen niihin on maksutonta.

Oma suositukseni ja kokemukseni on se, että parhaan tuloksen takaamiseksi on hyvä testata mahdollisimman monen deittisivuston ilmaista perusversiota, ja sitten ottaa maksullinen versio siihen palveluun, mikä eniten miellyttää. Tämän menettelyn ensimmäinen hyöty on se, ettet joudu maksamaan sellaisten deittisaittien maksullisista versioista, jotka eivät vastaa tämän hetken tarpeitasi.

Toinen, ja omasta mielestäni tärkeämpi maksullisen version tuoma etu on siinä, että se karsii erittäin tehokkaasti pois kaikenlaiset nettihäiriköt ja pelleilijät, joten jäljelle jäävät ne henkilöt, jotka ovat hakemassa seuraa ihan aikuisten oikeasti. Ilmaispalvelu sivustoilla ei tällaista turvaverkkoa ole.

Yksi yleisimmistä syistä nettideittailun epäonnistumiseen on omiin tarpeisiin nähden väärän palvelun valinta.

Millaisia ominaisuuksia nettideittailu palveluissa on?

Perusominaisuuksia ovat useimmiten mahdollisuus katsella profiilikuvia ja ladata omat kuvat palveluun muiden katseltavaksi, livechat, sekä erilaiset jäsenten väliset muut nettideittailijakommunikointi mahdollisuudet. Ominaisuudet vaihtelevat palveluittain, joten tutustu mahdollisimman moneen sivustoon, jotta löydät itsellesi parhaat vaihtoehdot. Kannattaa pitää mielessä se, että kuten monessa muussakin asiassa elämässä, myös nettideittailussa vaaditaan usein pitkäjänteisyyttä ennen kuin haluttua seuraa löytyy. Kärsivällisyys ja sinnikkyys palkitaan, älä koskaan anna periksi!

Miten palvelusta löydetään minulle sopiva kumppani?

Sivustoilla on kehittyneiden vastaavuus analyysien lisäksi erittäin motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa sinua löytämään juuri sellaisen ihmisen, jonka seuraa olet etsimässä. Joillain sivustoilla on maksullisten versioiden käyttäjille myös niin sanottu treffitakuu, mikä tarkoittaa sitä, että tietty määrä yhteydenottoja tulee takuuvarmasti, tai muuten palvelun käyttö on maksutonta. Samalla tavalla ei-toivotut kumppanit karsitaan pois jo ennakkoon, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi sellaisten profiilien tutkimiseen, mitkä eivät sinua kiinnostaisi kuitenkaan.

Mistä aloitan?

Ennen kuin siirryt osaan kaksi, vastaa itsellesi seuraavaan kysymykseen: Mitkä ovat toiveesi ja halusi nettideittailun suhteen, toisin sanoen, minkälaista seuraa olet etsimässä?
  OSA 2 – Deittipalvelun valinta   Seuraava vaihe on valita juuri sinulle oikea nettideittailu sivusto, ja se on tämän kurssin toisen osan teema.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This