Ilmaiset Nettitreffit

 

Ovatko maksuttomat nettitreffit yhtä hyviä seuranhaku paikkoja kuin maksulliset kanssasisarensa?

Varmuuden siihen saa ainoastaan vertailemalla eri palveluita, ja etsimällä sen omallenettitreffit persoonalle parhaiten  sopivan treffisivuston. Muutama seikka on kuitenkin hyvä ymmärtää ennen lopullisen valinnan tekemistä.

Ilmainen deittisaitti on ilmainen, ja se on tietysti hyvä asia. Vai onko?

Nettitreffi palvelun toimivana pitäminen vaatii luonnollisesti resursseja, jotka useimmissa tapauksissa vaativat rahoitusta toimiakseen. Tästä väkisinkin seuraa ilmaisten deittipalvelujen heikkotasoisempi tai olematon asiakaspalvelu, joten ongelmatilanteessa apua voi olla vaikea tai jopa mahdoton saada.

Maksullisissa palveluissa apua on aina saatavissa jopa profiilin tekemiseen. Lisäksi kaikissa on yleensä ilmainen tutustumisversio, joten niissäkin voi ilmaiseksi käydä katsastamassa miltä paikka vaikuttaa.

Erilaiset ”match”-toiminnot ovat myös paremmat ja edistyneemmät maksullisissa palveluissa, koska niiden kehittämiseen voidaan panostaa huomattavasti enemmän. Lisäksi muut sivustokohtaisesti vaihtelevat lisäominaisuudet ovat kustannussyistä täysin eri tasolla kuin ilmaisissa palveluissa.

Tärkein eroavaisuus tulee kuitenkin omasta mielestäni seuranhaun turvallisuudessa.

Maksullisiin palveluihin tilaaminen tapahtuu sähköisen maksamisen kautta, joten jäsenen oikeat henkilötiedot ovat silloin seuranhaku sivuston tiedossa.

Sama ei toteudu ilmaisten palvelujen kohdalla, ja sen takia turvalliset nettitreffit on hankalampi taata, koska mahdollisuus valehenkilöllisyyden käyttämiseen antaa nettihäiriköille tilaisuuden ilkivaltaan.

Alla on muutamia kotimaisia ja pari ulkomaalaista ilmaista seuranhakupalvelua. Ne on valittu ainoastaan esimerkki mielessä, ja tämä artikkeli/sivusto ei ota mitään kantaa alla listattujen palvelujen toimivuuteen tai turvallisuuteen.

Ilmaisten palvelujen jälkeen on listattuna muutama maksullinen deittisivusto vertailun vuoksi.

Tee itse omat johtopäätöksesi testailemalla täysin ilmaisia deittisivustoja, sekä maksullisten seuranhaku paikkojen ilmaisversioita.

 

Jokaisen tulee itse päättää minkä verran on valmis panostamaan haluamansa seuran löytämiseen. Toivon, että löydät oman sivustosi ilmaisia ja maksullisia deittipalveluja vertailemalla, seuranhaku onnistuu, ja saat järjestettyä itsellesi mahdollisimman pian nettitreffit!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This