Tee profiili huolellisesti

treffiseuraaOikein tehty profiili on sivustoille rekisteröitymisen jälkeen kaikista tärkein yksitäinen tekijä netistä treffiseuraa haettaessa, joten se on syytä tehdä ajatuksella. Jos et luo perustaa huolellisesti ja totuudenmukaisesti, niin tulokset ovat sen mukaisia. Älä huoli, tämän osion jälkeen tiedät miten luodaan täydellinen nettideitti profiili, joka vetää puoleensa juuri niitä ihmisiä, jotka ovat sinusta kiinnostuneita sinuna itsenäsi.

Tiedä mitä haluat

Tässä vaiheessa sinulle tulee viimeistään olla selvää millaista seuraa olet hakemassa, koska se on tärkeä osa profiilin täyttöä. Etsitpä sitten vaimoa, pelkkää seksiseuraa hauskanpitoon, tai jotain siltä väliltä, niin tee se selväksi profiilia tehdessäsi. Siten vältytään molemminpuolisilta mielenpahoittamisilta ja ajan tuhlaamiselta jatkossa. deittisivusto profiili Ensimmäistä profiilia tehdessä on usein suureksi avuksi tutkia muiden ihmisten valmiita profiileja. Niistä saa hyviä suuntaviivoja oman profiilin rakenteeseen ja tekemiseen, jos alkuunpääsy tuntuu hankalalta. Kuten sanoin, muiden profiileja on hyvä tutkia, mutta älä kopioi niitä! Ole yksilöllinen ja uniikki oma itsesi!

Kerro kiinnostuksenkohteistasi, mieltymyksistäsi ja harrastuksistasi

Ole oma itsesi, ja kuvaile mahdollisimman yksityiskohtaisesti niitä asioita, mitkä ovat sinulle tärkeitä. Tämä auttaa valtavasti sinulle sopivan kumppanin löytämisessä. Monet ihmiset täyttävät profiilinsa puolihuolimattomasti, ja sitten turhautuvat, kun seuraa ei heti löydykään. Älä tee samaa virhettä, vaan istu alas, ja tee rauhassa pieni analyysi itsestäsi. Kirjoita vaikka paperille kiinnostuksenkohteitasi ja ominaisuuksiasi, se saattaa joskus helpottaa jos tuntuu siltä, että on vaikea päästä alkuun. Monilla deittisivustoilla on käytössään edistyneet testaus ohjelmistot, jotka käyttävät juuri näitä syöttämiäsi tietoja yhtenä elementtinä sinulle parhaiten sopivaa kumppania etsittäessä, joten ole huolellinen. Anna itsestäsi mahdollisimman realistinen, kaikenkattava kokonaiskuva, ja tee profiilistasi mahdollisimman mielenkiintoinen ja uteliaisuutta herättävä. Sellainen, mihin haluaisit itsekin ottaa kontaktia.

Säilytä kuitenkin yksityisyytesi profiilia luodessa, toisin sanoen älä liitä siihen mitään henkilökohtaisia tietoja kaikkien näkyville. Tarkempia kontaktitietoja vaihdetaan sitten kun on sen aika, älä laita niitä julkiseen profiiliin.

treffit netissä

Rehellisyys palkitaan treffiseuraa haettaessa

Luo totuudenmukainen profiili. Tosissaanhan täällä seuraa ollaan hakemassa vai mitä? Ole rehellinen sen suhteen millaista seuraa olet etsimässä, ja minkälaisin motiivein, niin kaikki osapuolet ovat lopussa tyytyväisempiä tai tyydyttyneempiä. Älä kirjoita profiilissasi olevasi etsimässä vaimoa/miestä tai vakavaa suhdetta, jos todellinen tarkoitus on vain päästä silloin tällöin pikapanolle. Vastaavasti älä esiinny seksiseuraa etsivänä pelimiehenä/naisena, jos tosiasiassa haluat alkaa perhettä perustamaan. Kumpikin tavoite on aivan yhtä hyvä ja kunniallinen, mutta on typerää sepittää satuja profiiliinsa, kun näitä molempia tarkoituksia varten löytyy niihin erikoistuneita deittipalveluita.  Näe siis hieman vaivaa sivuston valinnassa, ole rehellinen, ja tulokset ovat sitä myötä paremmat. Rakkaus löytyy takuuvarmasti.

Profiili kuva

treffisivustotÄlä ujostele laittaa kuvaa profiiliin, se on tärkeä osa kontakteja luodessa. Itse asiassa useimmat käyttäjät saattavat jättää kuvattoman profiilin huomiotta. Älä ota kuvasta kuitenkaan mitään turhaa stressiä. Yksi nettideittailun parhaita puolia on se, että deittisivustojen kautta pääsee nopeasti ja helposti pintaa syvemmälle, kuvan taakse niin sanotusti. Kommunikoinnin helppous chatin, meilailun ja muun avulla tuo suhteeseen nopeasti sellaista syvyyttä, minkä saavuttamiseen saattaisi muuten mennä vuosia. Laita profiiliisi suhteellisen tuore kuva itsestäsi, sellainen mikä antaa totuutta vastaavan kuvan nykyisestä ulkonäöstäsi. Älä siis laita jotain parinkymmenen vuoden takaista koulukuvaa profiiliin, jos se ei enää edusta nykytodellisuutta. Kuva voi olla myös hyvä tapa tuoda persoonallisuuttasi esiin, älä ajattele sitä pelkkänä kuvana ulkoisesta kuorestasi. Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Maksullisten Palvelujen Etutreffit

Internetissä on kahden tyyppisiä seuranhakijoita:

    1. Tosissaan seuraa etsivät
    2. Häiriköt

Arvasit ihan oikein, 99.9 % häiriköistä löytyy ilmaisilta deittipalstoilta, joilla on joko hyvin vähän tai ei mitään valvontaa, koska resursseja siihen ei ole. Kun olet löytänyt sen deittisivuston missä on paljon sinua kiinnostavia profiileja, sivuston mitä sinun on miellyttävä käyttää, ja jonka tunnet omaksesi, niin suosittelen lämpimästi maksullisen version tilaamista, koska silloin:

 •  Se on turvallisempaa ja tehokkaampaa
 •  Saat kaiken hyödyn irti profiilistasi
 •  Saat kaikki ominaisuudet käyttöösi
 •  Jäljelle jäävät kultahiput, häiriköt seuloutuvat pois
 •  Ja paljon muita ominaisuuksia mitkä vaihtelevat deittisivustoittain.

Ennen kuin siirryt vaiheeseen neljä, sinulla tulisi olla luotuna profiili vähintään yhdelle deittisivustolle, mielellään useampaan, jotta voit paremmin vertailla erilaisia profiileja, sekä käyttöliittymiä. On tärkeää, että löydät juuri sen paikan mikä tuntuu itsellesi parhaimmalta.
Voit joko luoda lisää profiileja: SEURANHAKU     Tai siirtyä osaan neljä askeleen lähemmäksi trefffiseuraa:

E-kontakti

Pin It on Pinterest

Shares
Share This