Eri treffisivustot tarjoavat erilaisia palveluja

TreffisivustotJos olet jo kokeneempi nettideittailija, niin jotkut treffisivustot voivat olla tuttuja jo ennestään.Netistä löytyy nykyään uskomaton määrä erilaisia deittisivustoja, joten on varaa mistä valita. Uusia yrittäjiä tulee lisää melkein joka päivä.

Ihmiselle, joka hakee netistä seuraa ensimmäistä kertaa, saattaa tämä deittipalvelujen viidakko aiheuttaa päänvaivaa, kun on vaikea sanoa, mikä sivusto on oikea omiin tarpeisiin nähden ja mikä ei.

Mihin kiinnittää huomiota treffisivustoa valitessa?

Luotettavuus on tärkeä tekijä, joten on hyvä panna merkille sivuston ikä ja käyttäjämäärät, varsinkin ennen maksullisten palvelujen tilaamista. Lähes kaikissa sivustoissa on ilmaisversio tutustumista varten, ja suosittelen aina aloittamaan sillä, niin ei tule turhia kustannuksia jos huomaakin tulleensa väärään paikkaan.

Kannattaa kehittää tuntumaa treffisivustoihin vierailemalla mahdollisimman monella sivustolla, koska me olemme kaikki erilaisia.Tarkoitus on löytää juuri se palvelu, mikä on sinusta paras luotettavuudeltaan, käytettävyydeltään ja etenkin käyttäjiltään. Mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle.

Valitse palvelu, minkä käyttäjät ja ominaisuudet miellyttävät sinua eniten

Palvelut tarjoavat laajan kirjon erilaisia ominaisuuksia profiilien lisäksi. Nämä pitävät sisällään esimerkiksi erilaisia testejä, ja monenlaisia jäsenten välisiä yhteydenpito tapoja, kuten chat huoneita ja muita viestintämuotoja. Kiinnitä erityisesti huomiota siihen, millaisia vaihtoehtoja profiilin luomisessa on, koska profiili on nettideittailusi perusta.

Ominaisuudet vaihtelevat palveluittain, ja sen takia on tärkeää, että löydät itsellesi deittisivuston, mitä kiinnostavien profiilien lisäksi on myös mielekästä ja helppoa käyttää. Toisin sanoen etsi itsellesi paikka, missä tunnet olevasi kotonasi.

Seuraa.orgin valitsemat esimerkki treffisivustot

Selkeyden vuoksi olen valinnut kurssin esimerkki sivustoiksi kolme isoa ja luotettavaa palvelua, jotka ovat Eliittikumppani, E-Kontakti ja Fling.

Eliittikumppanin ja E-Kontaktin kohderyhmänä ovat ensisijaisesti vakavampaa suhdetta hakevat +30 vuotiaat sinkut. Fling keskittyy pääasiassa  sitoutumisvapaata seksiseuraa etsivien toiveiden toteuttamiseen. Kaikki kolme sivustoa soveltuvat yhtä hyvin sekä miehille, että naisille.

Seikkailua tai seuraa tositarkoituksella etsivät, ovat nettideittailijoiden kaksi suurinta ryhmää, ja sen takia nämä kolme seuranhaku sivustoa sopivat kurssin esimerkeiksi parhaiten.

Kaikista näistä seuranhakupalvelusta löytyy sekä ilmainen kokeiluversio, että maksullinen versio, joten niiden testaaminen ei kevennä kukkaroasi sentilläkään. Jokaiseen palveluun rekisteröityminen on helppo ja nopea prosessi, joten suosittelen rekisteröitymistä jokaiseen, koska siten pystyt vertailemaan paremmin eri deittipalvelujen käyttöä ja ominaisuuksia. Sekä tietysti profiileja…

Treffisivuston valinta

Jos nämä kolme deittisivustoa ovat jo ennestään tuttuja, niin voit halutessasi tutustua johonkin uuteen sivustoon, jotka löytyvät kaikki seuranhaku sivulta.

Siirry alla olevista linkeistä rekisteröitymään. Se onnistuu pelkällä nimellä ja sähköpostisoitteella.

 

Eliittikumppani ilmainen rekisteröityminen – Katso profiilit!

 

E-Kontakti ilmainen rekisteröityminen – Katso profiilit!

 

Flingin ilmainen rekisteröityminen – Katso profiilit!

 

 PS.*Jos löydät sivustoilta jonkun ystäväsi tuttavasi, työkaverisi jne, niin anna heidän deittailla kaikessa rauhassa. Turha huudella sitä ympäriinsä. Poikkeus tässä luonnollisesti on se jos näkemäsi tuttu kiinnostaa sinua, niin silloinhan olet törmännyt ehkä elämäsi rakkauteen, tai kuumimpaan seksikokemukseesi. Sattumia ei ole:)

 

Ennen maksullisten palvelujen käyttöä kannattaa tutustua mahdollisimman moneen seuranhaku palveluun, ja valita maksullinen version siihen mikä tuntuu itselle sopivimmalta.

 

Mitä useampaan palveluun rekisteröidyt, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on löytää paras mahdollinen kumppani. Kaikki treffisivustot tarjoavat erityyppisen käyttäjäkunnan treffiseuraa hakemassa.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This